Forumregler

Dessa regler har ställts upp för att klargöra forumanvändarnas ansvar här hos Friaordet. De måste följas av alla för att forumet ska bli en trevlig och givande plats för alla att vistas på.

 1. § 1: Du ska inte förolämpa eller trakassera andra medlemmar.

  § 2: Du ska inte bedriva hets mot folkgrupp.

  § 3: Du ska inte uppmuntra till olagliga våldshandlingar eller trakasserier gentemot en grupp eller enskilda individer.

  § 4: Du ska inte störa eller hindra den normala diskussionen.

  § 5: Du får inte göra reklam.

  § 6: Du får inte samla eller använda personlig information om användare utan deras tillstånd. Du får inte avslöja personlig information om en annan deltagare.

  § 7: Du får inte skriva inlägg som kan uppfattas som kränkande eller stötande.

  § 8: Du måste respektera upphovsrätten, och inte posta texter annan har skrivit, utöver citaträtten.

  § 9: Du får inte uppmana till brott.

  § 10: Forumet är inte ansvarigt för något som skrivs av någon debattör på detta forum. Varje debattör ansvarar själv för vad denne skriver. #
 2. Friaordet sparar Kaka (Cookies) som är en liten textfil på din dator med ditt godkännande, du kan avböja det eller senare radera det helt och hållet genom att rensa historik på din webbläsare. Varför man begär få det sparat är för att vid nästa besök inte behöva det igen. Med hjälp av Kaka kan vi på Friaordet se statistik på besökare. Att besöka Friaordet är frivilligt.
  Friaordet använder inte Kakor av 3:e part #
 3. Friaordet följer de lagstadgar EU utformat GDPR. Friaordet sparar E-post och lösenord. Du kan när som helst efter registrering ändra E-post och lösenord. #