Användning av cookies

Nedan redogörs för hur cookies används av den här webbplatsen. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies.

Vad är cookies?

Cookies är små textfiler som placeras på din dator av din webbläsare på begäran av en webbplats du besöker. Detta gör att webbplatsen kan komma ihåg saker, till exempel dina preferenser för att hålla dig inloggad.

Cookies kan lagras på din dator under en kort tid eller tills du själv raderar det. Cookies som inte begärts sparade av den här webbplatsen kommer inte att vara tillgängliga för oss.

Vår cookie användning

Den här webbplatsen använder cookies för:

• Registrera och behålla dina preferenser. Detta inkluderar att du kan vara inloggad och behålla webbplatsen på det språk eller utseende du ställer in.
  • Besöksstatistik och analys. Detta hjälper oss avgöra hur webbplatsen används så att vi har möjlighet att förbättra den.
  • Om den här sidan visar annonsering kan cookies anges av annonsörerna för att avgöra vem som har tittat på en annons eller liknande. Dessa cookies kan ställas in av tredje part och denna webbplats saknar möjlighet att läsa eller skriva dessa cookies.

Standardcookies vi skapar

Dessa är de viktigaste cookies vi placerar under normal drift av programvaran.

• xf_csrf
    • Lagrar ett unikt "token", ett objekt som är unikt för dig och som används för att verifiera att de åtgärder du utför på den här webbplatsen var avsedda att utföras av dig.
  • xf_user
    • Lagrar en nyckel som är unik för dig, vilket möjliggör för oss att hålla dig inloggad i programvaran när du navigerar från sida till sida.

Ytterligare cookies och de som placeras av tredje part

Ytterligare cookies kan placeras under användningen av webbplatsen för att komma ihåg information som vissa åtgärder utförs, eller komma ihåg vissa inställningar.

Ta bort / inaktivera cookies

Hantering av dina cookies och cookiepreferenser måste göras från din webbläsares inställningar / inställningar. Här följer en lista med instruktioner om hur man gör det för de vanligast förekommande webbläsarna:

Mer information om cookies

Om du vill lära dig mer om cookies och hitta mer information om att blockera vissa typer av cookies, besök ICO:s webbplats Cookies-sida.

Topp