Är Covid 19 påhittat?

Ak47

Medlem
Reg
19 Dec 2018
Inlägg
1,290
Jag har läst en artikel på ett icke svenskt eller engelskt språk. Jag ska försöka översätta det så gott jag kan.

Rubriken på artikel, De fick patent på Corona 19 redan 2015!!! Bevis på att pandemin var planerad och syftet september 2020!

BEVISA PANDEMIN ÄR PLANERAD OCH SYFTE Publicerad 30 september 2020 Skriven av Dr James Fetzer.

I Tyskland gjorde en grupp på mer än 500 läkare vid namn 'Doctors for Knowledge' ett chockerande uttalande på en nationell presskonferens: 'CORONA PANIC IS A GAME. DETTA ÄR EN BLUFFÄR. ETT BEDRÄGERI. DET ÄR DAGS ATT FÖRSTÅ ATT VI ÄR MITT I EN GLOBAL BROTT.' Denna stora grupp läkare publicerar en medicinsk tidskrift i 500 000 exemplar varje vecka för att informera allmänheten om massiv desinformation i mainstreammedia. De håller också massprotester i Europa, liknande demonstrationen den 29 augusti 2020, då 12 miljoner människor anmälde sig och flera miljoner faktiskt deltog. Varför säger dessa 500+ läkare att pandemin är ett globalt brott? Vad vet de som vi inte vet?

HUNDRATALS SPANSKA LÄKARE SA ATT PANDEMIN VAR PLANERAD En grupp på 600 läkare kallade "Doctors for Truth" i Spanien gjorde ett liknande uttalande vid en presskonferens.


'COVID-19 ÄR EN FEL PANDEMI SKAPAD FÖR POLITISKA SYFTEN. DETTA ÄR ETT VÄRLDSDIKTATORI med en ursäkt för HYGIEN. VI UPPMANAR LÄKARE, MEDIA OCH POLITISKA MYNDIGHETER ATT STOPPA DENNA STRAFFANDE OPERATION GENOM ATT VISA SANNINGEN.” Tyskland och Spanien är bara två exempel. Det finns liknande stora grupper av hundratals läkare i länder runt om i världen. MER ÄN 27 000 LÄKARE STÖDES ATT DOKUMENTERA PLANDEMISK EXPONERING FÖR COVID-19 SOM STRAFFANDE OPERATION I USA! Varför säger dessa tusentals läkare runt om i världen att pandemin är ett brott? Vilken information har de tillgång till som vi inte kan få från mainstreammedia? Jag inbjuder dig att titta på följande fakta med ett öppet sinne och sedan dra dina egna slutsatser... EN TESTMETOD FÖR COVID-19 PATENTERADES 2015 Under 2015 patenterades ett 'System och metod för att testa för COVID-19' av en holländsk statlig myndighet och Richard Rothschild. Fick du det här? 2015 – fyra år innan sjukdomen dök upp – utvecklades en testmetod för covid-19. Ta ett djupt andetag och låt detta sjunka in en stund...

MILJONER COVID-19 TESTKIT SÅLDA 2017 OCH 2018 Som vi vet uppstod den nya covid-19-sjukdomen i Kina mot slutet av 2019. Därför namngavs det som COVID-19, en förkortning för Corona Virus Disease 2019. Men data från World Integrated Trade Solution visar något överraskande: UNDER 2017 OCH 2018 – TVÅ ÅR FÖRE COVID-19 – DISTRIBUERADES HUNDRA MILJONER COVID-19 TESTKIT VÄRLDEN.

'SNABB! DÖLJ!!' Denna överraskande data upptäcktes av någon som delade den på sociala medier den 5 september 2020. Dagen efter gick det viralt över hela världen. Den 6 september ändrade WITS plötsligt det ursprungliga "COVID-19"-namnet till det obskyra "Medical Test Kits". DETTA ÄR INTE TILLÅT I HANDEL, för du MÅSTE ALLTID VARA SPECIAL. MÅNGA TESTKIT FINNS TILLGÄNGLIGA FÖR OLIKA SJUKDOMAR. Det faktum att de tog bort 'COVID-19'-specifikationen efter att denna data blev känd över hela världen bevisar att de inte ville att någon skulle veta om det. Men de glömde att radera en detalj: Produktkoden för dessa "medicinska testkit" är 300215 dvs "COVID-19 testkit" covid19 produktkod Det var för sent att dölja dem: Denna kritiska information har avslöjats och avslöjas av miljoner runt om i världen. . Du kan ladda ner en PDF som visar originaldata från denna webbplats.

TVÅ ÅR INNAN COVID-19 INSTALLERADES BÖRJADE USA, EU, KINA OCH LÄNDER I VÄRLDEN ATT EXPORTERA MILJONER DIAGNOSTISKA TEST...COVID-19, EN SJUKDOM SOM INTE VAR SOM DEN VAR. COVID-19 'PROJEKT' ÄR PLANERAD TILL 2025 Världsbanken indikerar att COVID-19 är ett projekt som är planerat att fortsätta till slutet av mars 2025! Så avsikten är att fortsätta i FEM ÅR till.

FAUCI GER PANDEMI-GARANTI UNDER DE NÄRMSTA TVÅ ÅREN

2017 gjorde Anthony Fauci en mycket märklig förutsägelse med ännu mer märklig precision. Fauci förklarade med full tillförsikt att ett oväntat utbrott av en absolut smittsam sjukdom skulle inträffa under president Trumps första mandatperiod. Så här sa han: DET ÄR INGA FRÅGOR att det kommer att bli en utmaning för den kommande ledningen inom området smittsamma sjukdomar. Det kommer att bli en ÖVERRASKNING UT. UTAN TWIVEL I någons sinne om detta. Hur kan Fauci garantera en överraskningsepidemi under Trumpadministrationens första mandatperiod? Vad visste han som vi inte vet?

"Det kommer att finnas en ÖVERRASKNINGSEPIDEMI under de kommande två åren. UTAN TWIVEL I någons sinne i denna fråga.” ANTHONY FAUCI BILL OCH MELINDA GATES GARANTERADE UNGEFÄR EN GLOBAL PANDEMI 2018 tillkännagav Bill Gates offentligt att en global epidemi som kan utplåna 30 miljoner människor var på väg. Han sa att det troligen kommer att hända under de kommande tio åren. Melinda Gates försäkrade att ett konstruerat virus är det största hotet mot humaniora och att det kommer att drabba mänskligheten i många år framöver. Låt deras ordval resonera i ditt sinne för en stund...

"En global epidemi är på väg. Ingenjörsviruset är det största hotet mot humaniora. Detta kommer att hända under det kommande decenniet.” BILL OCH MELINDA GATES De hävdar att världens täta befolkning garanterar denna överhängande globala epidemi. Men låt oss vara ärliga: större delen av världen är obebodd. Bara flyga över Amerika i ett plan och titta ut genom fönstret. Med några städer här och där ser du ofta tomma utrymmen. Det mesta av USA är fortfarande helt öppet och tomt. Detsamma gäller resten av världen. Australien, Ryssland, Indien, Kina, Amerika, Afrika... mestadels vilda. Vår planet är inte så befolkad som Bill Gates vill att vi ska tro. Den här världskartan visar tydligt att...

STÖRREDEL AV VÄRLDEN ÄR HELT INGEN AV NÅGON MÄNNISKOR. FANTASINEN OM ATT VÄRLDEN ÄR MYCKET ÖVERBEFOLKAD OCH DÄRFÖR SVÅRT ATT BESTÄMMA EN ANNAT GLOBAL PANDEMI ÄR EN LÖGN. Gates hävdade också att flygresor definitivt kommer att skapa en global epidemi. Men under det senaste århundradet har otaliga människor rest i flygplan. Har detta orsakat ihållande utbrott av globala epidemier? Självklart inte! Deras argument för varför de motiverar en global pandemi under de närmaste åren är lögner. Så vad är den verkliga grunden för att göra sådana berättigade förutsägelser? ANSÖKAN OM PANDEMI

Några månader innan epidemin höll Bill Gates, världens främsta vaccinförsäljare, ett event i New York. Gissa vad det handlade om? Det var en "coronavirus-pandemiövning". Ja, du läste rätt: BILL GATES ORGANISERADE CORONAVIRUS PANDEMIÖVNING OMEDELBART INNAN DEN HÄNDE! På storbildsskärmen i aulan ser man texten: "Vi måste förbereda oss för det som har blivit en pandemi." Denna pandemiövning kallades Event201 och ägde rum i oktober 2019, bokstavligen precis innan utbrottet. Deras slutsats var att hela mänskligheten borde vaccineras...
 
SYFTET MED EVENT201 ÄR ATT FÖRBEREDA VÄRLDEN FÖR EN CORONAVIRUS-PANDEMI SOM UPPFÖDDE OMEDELBART EFTER HÄNDELSEN. SPÄNNING OM VACCINFÖRSÄLJNING UNDER NÄSTA ÅR Strax efter denna "coronavirus-pandemiövning" twittrade Bill Gates: Jag är särskilt spänd på vad nästa år kan innebära för vacciner, ett av de bästa köpen inom global hälsa.

Tänk på detta: Världens #1 vaccinleverantör garanterar att en global pandemi kommer att dyka upp under de närmaste åren, och hans fru sa att vi alla borde frukta ett konstruerat virus som är "på väg." Sedan håller de en övning för en överhängande global pandemi och säger att vaccin kommer att vara den enda lösningen. Därefter twittrar Bill Gates hur exalterad han är över att sälja vaccinet nästa år. Omedelbart efter detta bryter den förklarade pandemin ut. Faktum är att Bill Gates omedelbart förklarar att den enda lösningen för mänskligheten är att köpa deras vacciner... 2020 CORONAVIRUS PANDEMIC ESTIMATE 2013 År 2013 skrev en musiker en låt som heter PANDEMIC. Med sina ord beskrev han en global epidemi som dödade miljoner, stängde ner ekonomier och utlöste upplopp. SJU ÅR EFTER DEFINIERADE DEN HÄR LÅTEN, I STOR DETALJ, DET VI SER I VÅR VÄRLD IDAG. Han nämnde till och med det exakta året för pandemin: 2020, och en viss typ av virus: ett coronavirus. Det är en rad i hans ord från 2013: "2020, med CoronaVirus staplas kroppen på."

Hur kunde den här musiker ha vetat 2013 att en coronavirus-pandemi skulle bryta ut 2020 och att upplopp skulle bryta ut under denna pandemi? Han förklarar: 2012 FORSKADE JAG OCH LÄSDE TEORIERNA OM TILLSTÅND. DU VET, DEN FORSKNING SOM MEDIER INTE VILL att vi ska se. ENLIGT DESSA TEORIER VAR PANDEMIN UNDERBAR 2020-2030. JAG SKREV EN PANDEMI-LÅT OM DETTA.' "FÖRBEREDELSE FÖR DEN GLOBALA CORONAVIRUS-PANDEMIN" I september 2019 - återigen strax före utbrottet - publicerade Global Preparedness Monitoring Board en rapport med titeln "A World at Risk". Han betonade behovet av att vara beredd på en coronaepidemi! Omslaget till rapporten innehåller ett coronavirus och en bild på personer som bär ansiktsmasker.

I rapporten läser vi följande intressanta stycke: FÖRENA NATIONERNA (INKLUSIVE VEM) UTFÖR MINST TVÅ SYSTEMVÄNDA TRÄNINGS- OCH SIMULERINGSÖVNINGAR, EN INKLUSIVE ABSOLUT BORTTAGNING AV DEN DÖDLIGA ANDNINGSPATOGENEN.' Fick du det här? De utövar den avsiktliga frisättningen av en dödlig luftvägspatogen. EPICID ANNONSERAD FRÅN KINA

Under 2018 gjorde Institute for Disease Modeling en video i Kina som visar ett influensavirus som har sitt ursprung i Wuhan-regionen och sprids över världen och dödar miljontals människor. De kallade det "A Simulation of the Global Flu Pandemic". Det var precis vad som hände två år senare. Varför sa de att det kom från Kina? Varför inte Afrika, där det finns många fler sjukdomar? Eller varför inte Sydamerika? Hur är det med Indien? Hur kunde de ha vetat att det skulle komma ett influensavirus från Kina och till och med peka på Wuhan som utgångsområdet som skulle infektera hela världen? ÄR DETTA CORONAVIRUS ENGINEERING?

Var kom viruset ifrån? En av världens ledande experter på biologiska vapen, Dr. Francis Boyle. Han tror att det har sitt ursprung i ett biovapenlabb på nivå 4 i Biosafety Lab i Wuhan. Denna anläggning... specialiserar sig på utveckling av coronavirus! De tar befintliga virus och "vapen" dem, det vill säga gör dem mycket farligare för användning som biologiskt vapen. I det två minuter långa videoklippet nedan ser du en talesperson för Trump-administrationen, biovapenexperten Dr. Francis Boyle och president Trump beskriver hur detta virus kom från labbet i Wuhan. KOMMER NU TILL DEN INTRESSANTA DELEN: 2015 GIR ANTHONY FAUCI 3,7 MILJONER DOLLAR TILL DETTA LABORATORIUM. Tänk på detta: Samma man som garanterade ett överraskningsvirusutbrott under de kommande två åren gav nästan 4 miljoner dollar till ett labb som utvecklade coronaviruset. I det korta klippet nedan kan du se en journalist fråga president Trump om detta anslag som Fauci gav till Wuhan-labbet. Men det finns fler alternativ i Wuhan där detta virus kan ha sitt ursprung. Vissa tror att det kom från Wuhan Institute of Virology, där de också arbetade för att beväpna coronavirus. FILMER FÖRSPÅDE CORONAVIRUS-PANDEMIN Prediktiv programmering är processen att informera befolkningen om kommande evenemang. Flera filmer och tv-serier har producerats under de senaste åren om en global coronavirus-pandemi! FILMEN "DEAD PLACE" DEFINIERAR EN GLOBAL PANDEMI MED CORONAVIRUS OCH NÄMNAR HYDROXYCHLOROQINE SOM BEHANDLING NÅGONSIN. En annan film som heter "Contagion" visar hur ett coronavirus kan påverka social distansering, ansiktsmasker, utegångsförbud, handtvätt etc. Det visar hur det har spridits globalt. Bokstavligen allt vi ser just nu förutsägs i detalj i dessa filmer.

PANDEMINS SYMTOM VID OLYMPISKA SOMMARSPELEN 2012

På tal om förutsägande programmering: Under öppningsshowen för olympiska sommarspelen 2012 utspelades en coronavirus-pandemi för hela världens ögon. Dussintals sjukhussängar, flera sjuksköterskor som blir marionetter av ett kontrollsystem, döden som lurar runt, en ond jätte som reser sig över världen och hela teatern lyser upp för att se ut som ett coronavirus när den ses från himlen. . Varför visade de olympiska spelen en coronavirus-pandemi i sitt öppningsspektakel? BERÄKNAD STÄNGNING UNDER 2008 VÄRLDEN

Författaren och forskaren Robin de Ruiter förutspådde en global låsning 2008. Han sa att hans mål skulle vara att skapa en ny värld av auktoritär kontroll. Den här boken har återutgivits eftersom mycket av det han skrev 2008 nu händer framför våra ögon. JOURNALISTER FÖRUTSEGNA EN PLANERAD PANDEMI År 2014 förutspådde den undersökande journalisten Harry Vox en planerad global pandemi och förklarade varför den "härskande klassen" skulle göra något sådant: De kommer inte att stoppa något för att fullborda sina kontrollmedel. En av de saker som saknas i deras verktygslåda är karantäner och utegångsförbud. Planen är att infektera hundratusentals människor och skapa nästa kontrollfas.”

"Planen är att infektera hundratusentals människor med viruset och etablera nästa kontrollnivå." HARRY VOX, FORSKNINGSJOURNALIST FÖR BERÄMT "Framtidsscenario" Den här berömda forskaren refererar till ett berömt dokument från Rockefeller Foundation där allt vi ser hända just nu bokstavligen förutsägs i detalj: den globala pandemin, karantäner, ekonomins kollaps och införandet av auktoritär kontroll. Allt berättas med skrämmande noggrannhet... tio år innan det hände!

Dokumentet har titeln "Scenariot för framtiden för teknik och internationell utveckling". (9) Det säger allt: ett framtidsscenario. Den har en episod som heter 'LockStep' där en global pandemi rapporteras som om den hände i det förflutna, men tydligt tänkt som en repetition för framtiden. PANDEMIN 2020 BESKRIVS I RÄDDA DETALJER I ROCKEFELLER FOUNDATIONS 'SCRIPTION FOR FUTURE' skrevs 2010. "Scenariot för framtiden" fortsätter genom att jämföra två olika svar på den förutspådda pandemin: USA avråder bara "starkt" människor från att flyga, medan Kina har infört obligatorisk karantän för alla medborgare. Införandet av ett kvävande utegångsförbud hyllas, medan första responders anklagas för att sprida viruset ännu mer. Han fortsätter sedan med att beskriva tillämpningen av totalitär kontroll: Under pandemin har nationella ledare runt om i världen utökat sitt mandat för att införa lufttäta regler och restriktioner, från obligatoriska ansiktsmasker till kroppstemperaturkontroller vid ingångar till gemensamma utrymmen som tågstationer och stormarknader.
 
Uppenbarligen är en böjning av auktoritet det önskade svaret. Men enligt detta "Framtidsscenario" blir situationen värre: "Även efter att epidemin avtagit, täpptes denna mer auktoritära kontroll och tillsyn över medborgarna och deras aktiviteter till och till och med intensifierades." "I utvecklade länder har denna ökade övervakning tagit många former: biometriska identiteter för alla medborgare, till exempel, och strängare reglering av nyckelindustrier vars stabilitet anses vara avgörande för det nationella intresset."

ENLIGT ROCKEFELLER FOUNDATION BEHÖVER KONTROLLEN UPPGRADERAS NÄR EN GLOBAL PANDEMI GLAD LEVERERADE SIN FRIHET ATT KÄNNA TRYGG IGEN. GLOBAL KONTROLLHANDBOK Nu när den deklarerade pandemin verkligen är här, har samma Rockefeller Foundation tagit steget fram med ett andra steg: en handbok om hur man implementerar nya kontrollsystem under denna pandemi. Först när alla nödvändiga kontrollnätverk är på plats kan världen öppnas igen.

Kombinera de två Rockefeller-dokumenten och du ser planen: 1) Först tillkännager de ett coronavirus och en global pandemi, och de säger vad det borde leda till: en helt ny nivå av auktoritär kontroll. 2) För det andra ger de praktiska steg om hur man implementerar detta kontrollsystem. Det här är illustrationer och utdrag från deras guide:

Digitala applikationer och integritetsskyddad spårningsprogramvara bör användas i stor utsträckning för att ge mer fullständig kontaktspårning.' "Vi måste testa majoriteten av befolkningen på en veckobasis för att helt hålla tillbaka Covid-19-utbrottet."

Enligt 'Framtidsscenariot' ska hela världens befolkning få ett digitalt ID som visar vem som har fått alla vacciner. Att gå till skolor, konserter, kyrkor, kollektivtrafik etc. utan adekvata vaccinationer. åtkomst kommer att nekas. Nu 2020 är det precis vad Bill Gates och många regeringar vill ha. ALLA KOMMUNIKATION MÅSTE KONTROLLERAS

I en läckt regeringsvideo (10) ser vi ett samtal mellan den tidigare amerikanske presidenten Bill Clinton och New Yorks guvernör Andrew Cuomo. De diskuterar hur man sätter upp ett stort kontrollsystem för att testa hela befolkningen och kontrollera alla dess kopplingar. De diskuterar hur man sätter ihop en armé för att styra detta kontrollsystem.

HUNDRATALS KONTROLLREPRESENTANTER MÅSTE UTSÄNSAS. DE TESTAR ALLA OCH KONTROLLER SEDAN ALLA SINA FOLK. DET HAR ALDRIG GJORT FÖRUT PÅ DENNA SKALA. DETTA ÄR EN ARMÉ AV UNDERSÖKNINGAR FÖR ATT KONTROLLERA ALLAS KOMMUNIKATIONER.” ANDREW CUOMO, GUVERNÖR I NEW YORK, EN HELT NY NIVÅ AV GLOBAL KONTROLL
 
Bill Gates gjorde det också klart att endast personer med Covid-19-vaccinet ska få resa, gå i skolan, delta i möten och arbeta.(11) Digitala vaccin-ID är under utveckling (12) och Gates har patent för att spåra en individens kropp var som helst på tekniken som gör körning möjlig. Namnet på denna teknik är WO2020-060606(13). Dessutom vill Gates etablera ett globalt övervakningsnätverk som kommer att spåra alla som har kommit i kontakt med Covid-19(14). PLANEN: DNA-FÖRÄNDRING AV VACCININJEKTIONEN TILL MÄNSKLIGHETEN Den berömda undersökande journalisten Anthony Patch har ägnat flera år åt att undersöka planer på att kontrollera världen genom skapade pandemier och obligatoriska vacciner. Under en intervju 2014 förutspådde den här forskaren: 'DE KOMMER ATT SLIPPA ETT MÄNNISKADE CORONAVIRUS. SOM RESULTAT KOMMER FOLK BEGÄRA ET VACCIN FÖR ATT SKYDDA. DETTA VACCIN KOMMER TILL EN TREDJE LAST DNA TILL PERSONENS KROPP, BARA HYBRID. EFTER EN PERSON ÄR INJICERAD, FÖRVANDAS DERES DNA. DENNA GENETISKA FÖRÄNDRING KOMMER ATT MÄNNISKOR TÖRAR FÖRMÅGAN ATT TÄNKA FÖR DEM UTAN ATT VETA ATT DET HÄNDE. SÅ DE KAN LÄTT KONTROLLERAS ATT VARA SLAVA TILL ELITEN.'

Visst låter det galet, och det är verkligen galet. Ändå ska vi veta att den här professionella forskaren inte är dum. Han har gjort flera år av forskning och detta är vad han har upptäckt under åren. VI MÅSTE VARA FÖRSIKTIGA MED ATT INTE AVVISA HUS INFORMATION OM DESSA ÄMNEN BASERADE PÅ FORSKNING FRÅN VÅRA EGNA VÄNNER. 20 ÅRS FORSKNING SÄGER: VACCIN KOMMER FÖRÄNDRA VÅRT DNA Innan han åkte till Dominikanska republiken för att göra humanitärt arbete, ledde doktor Carrie Madej två stora kliniker i Georgia. Han har arbetat med DNA och vacciner de senaste två decennierna och gjort en nödvideo där han varnade mänskligheten för en plan att injicera mycket farliga vacciner mot Covid-19. Syftet med dessa nya vacciner kommer att vara tvåfaldigt: 1) Omprogrammera vårt DNA och göra oss till hybrider som är lättare att kontrollera. 2) koppla oss till artificiell intelligens via ett digitalt vaccin-ID, vilket kommer att öppna upp ett helt nytt kontrollområde. Den här läkaren säger att han upprepade gånger har observerat hur sjukdomar sprids genom befolkningar med flyg. Av goda skäl kan han inte offentligt avslöja fler detaljer om det. STABILA VÄRLDEN GENOM ORGANISERADE ATTACK!

John Coleman är en berömd underrättelseofficer från CIA som skrev en bok som heter "Committee of the 300". I den inkluderar hemliga sällskap regeringar, hälsovård, livsmedelsindustri, media, etc. förklarar hur han manipulerade det. Den här boken finns på CIA:s hemsida. (15) Ett av de primära målen för många hemliga sällskap som kontrollerar regeringar och media är att avfolka världen. Dr. Coleman har detta att säga om deras strategi:

"Minst 4 miljarder värdelösa ätare kommer att elimineras år 2050 genom begränsade krig och organiserade epidemier av dödliga snabbverkande sjukdomar..." DR. JOHN COLEMAN, CIA-underrättelseofficer SKYDDA MÄNSKLIGHETEN UNDER 500 000 000

1980 restes ett granitmonument som heter Guidestones i Georgia. En serie om 10 guider skrevs på strukturen på åtta moderna språk, och ett kortare meddelande på fyra antika språk skrevs ovanför strukturen. Det första direktivet är följande: 1. Håll mänskligheten under 500 000 000 i evig balans med naturen. CIA-officer Dr. Coleman förklarade att en av hans metoder för att "skydda mänskligheten" är att orsaka "organiserade epidemier av dödliga snabbverkande sjukdomar." ANVÄNDA VACCIN FÖR ATT MINSKA MÄNSKLIGHETEN Under ett TED-föredrag upprepade Bill Gates detta mål när han sa att nya vacciner bokstavligen kunde användas för att minska jordens befolkning med 10-15%!

"Det finns 6,7 miljarder människor i världen just nu, och snart kommer det att finnas 9 miljarder. "Men om vi gör ett bra jobb med nya vacciner, sjukvård och preventivmedel kan vi minska den siffran med tio till femton procent." BILL GATES, VACCINSÄLJARE COVID19-VACCIN FÖR BEFOLKNINGSKONTROLL? Mike Adams är en publicerad matforskare, författare till den populärvetenskapliga boken Food Forensics och grundare av ISO-ackrediterade CWC Labs. För flera år sedan sa han: Ett biologiskt vapen designat i befolkningscentra kommer att släppas. Det kommer att finnas krav på massiv statlig finansiering för vaccinindustrin för att hitta ett vaccin. Mirakulöst nog kommer de att få ett vaccin utvecklat på rekordtid. Alla måste ställa upp och få detta vaccin. Det finns verkligen lanseringen av ett designat biologiskt vapen, följt av ett vaccinmandat, massiv statlig finansiering för vaccinindustrin och ett vaccin som utvecklas på rekordtid. Resten av hans budskap är att detta vaccin sakta kommer att börja döda miljoner, om inte miljarder, människor under de närmaste åren. Det kommer att finnas ett kill switch-vaccin utformat för att minska världens befolkning.SAMMANFATTNING: ÄR PANDEMIN PLANERAD? Tusentals läkare kallar pandemin för ett globalt brott och en världsdiktatur med en sanitär ursäkt. Två år innan Covid-19 slog upp den globala scenen började plötsligt EU, USA, Kina och andra länder exportera tiotals miljoner testkit för Covid-19. 2013 förutspår en musiker en global pandemi med coronaviruset och säger att det kommer att hända 2020. Han visste detta på grund av personlig forskning om så kallade 'konspirationsteorier'. 2017 garanterade Anthony Fauci en överraskande epidemi av infektionssjukdomar under Trump-administrationens första mandatperiod.

Strax före utbrottet av en coronavirus-pandemi höll Bill Gates en global coronavirus-pandemiövning: Event201. Strax före utbrottet sa Global Preparedness Monitoring Board till världen att göra sig redo för en coronavirus-pandemi. 2018 deklarerade Institute for Disease Modeling en global pandemi med ett influensavirus med ursprung i Wuhan-regionen från Kina. 2018 tillkännagav Bill och Melinda Gates att det skulle finnas en global epidemi av ett konstruerat virus under de kommande åren. Coronaviruset SARS-CoV-2 skapades på nivå 4 av Biosafety Laboratory i Wuhan, som fick miljontals dollar från Anthony Fauci. Flera filmer har skildrat coronavirus-pandemin i detalj och till och med nämnt hydroxiklorokin som en behandling. De olympiska sommarspelen 2012 spelade ut ett coronavirusutbrott under deras öppningsshow. Den undersökande journalisten Harry Vox förutspådde 2014 att det skulle leda till en global pandemi så att den "härskande klassen" kunde utöva en högre nivå av auktoritär kontroll. Den undersökande journalisten Anthony Patch har förutspått en global pandemi med ett konstgjort virus som kommer att användas för att tvinga mänskligheten ett DNA-förändrande vaccin. Carrie Madej har arbetat med DNA och vacciner i decennier och säger att planen är att använda Covid-19-vaccinet för att kickstarta processen med transhumanism: omprogrammering av mänskligt DNA.

CIA-officer Dr. John Coleman har studerat hemliga sällskap och sagt att deras mål är att avfolka världen genom organiserade epidemier av dödliga snabbverkande sjukdomar. I delstaten Georgia, 1980, restes ett enormt monument på åtta språk, innehållande tio manualer för mänskligheten. Det första av dessa "tio budord" är att mänskligheten måste reduceras till en halv miljard människor. Bill Gates sa i ett TED-föredrag att nya vacciner kan användas för att minska världens befolkning med 10-15%. För år sedan föreställde "Health Ranger" Mike Adams det vi ser nu: lanseringen av ett konstruerat biologiskt vapen, följt av ett vaccinmandat, massiv statlig finansiering för vaccinindustrin och ett vaccin som utvecklas på rekordtid. Han förutspådde också att detta vaccin skulle döda otaliga människor inom några år. 2010 publicerade Rockefeller Foundation 'The Scenario for the Future...' där de beskriver en förestående global pandemi som borde resultera i upprätthållandet av auktoritär kontroll över människor, som sedan kommer att intensifieras efter pandemin. De publicerar en handbok med en steg-för-steg-guide om hur man skapar denna kontrollvärld 2020. De säger att med denna toppstyrda kontroll av auktoritära regeringar kan livet inte återgå till det normala förrän världen blir "inlåst". Faktum är att vi ser Bill Gates och många andra runt om i världen omedelbart ta kontroll på ett aldrig tidigare skådat sätt, genom att upprätthålla vaccin-ID, mikrochips som ska implanteras i människor, bärandet av ansiktsmasker, social distansering, obligatoriska karantäner, extrem kontaktspårning. , och så. En del av denna kontroll uppifrån och ner är den extrema censuren av varje enskild röst från läkare, vetenskapsmän eller andra experter som kritiserar vad som händer.
 
REFERENSER German Doctors Group Spanish Truth for Information Doctors group, 2B: Richard Rothshild, patenterade en testmetod för covid-19 2015, 2C: Världsbanken indikerar planerat slutdatum för covid-1-projektet Fauci garanterar en pandemi under de kommande två åren är håller på med. Bill Gates förklarar en global epidemi Melinda Gates säger att det största hotet mot humaniora är ett designat virus. Texten till låten från 2013 som förutspådde coronavirus-pandemin 2020 Harry Vox förutspådde den globala epidemin Robin de Ruiter förutspådde ett utegångsförbud Den globala epidemin, vars scenario för framtiden tillkännagavs Andrew Cuomo, pratar med Bill Clinton om auktoritär kontroll Bill Gates talar om en digital identitet för att kontrollera människor Länka vaccin till en digital identitet Gates patenterar teknologi för att spåra en kropp var som helst Gates vill ha ett globalt spårningssystem Ladda ner CIA-officer Colemans bok . Gates pratar om att minska världens befolkning med hjälp av vaccin.Under 2017 och 2018 har EU, USA, Kina m.fl. Tiotals miljoner Covid-19 testkit exporterades av Möte mellan DAVOS och globalister Chef för Världshälsoorganisationen Brev till mänskligheten från den våldsamma terroristorganisationen ärkebiskop och kardinaler Läs mer på jamesfetzer.org **** PRINCIPIA SCIENTIFIC INTERNATIONAL är lagligt registrerat i Storbritannien som ett välgörenhetsföretag. Huvudkontor: 27 Old Gloucester Street, London WC1N 3AX.

För mer detaljerade förklaringar om vad som ligger bakom COVID-19: https://articles.mercola.com/sites/...07/16/klaus-schwab-world-economic-forum.aspx? https://articles.mercola.com/sites/...rld-economic-forum-prediction-global-takeover "New Normal" dokumentär: https://articles.mercola.com/sites /articles/archive/2021/02/13/the-new-normal-documentary I den här videon berättar Art Thompson (John Birch Society) China, Dr. Han diskuterar Faucis kontroversiella mejl och hans syn på att pandemin inte var någon slump. Lär dig mer om Kinas Deep State Connections i Arts bok Angående censur, en rekommendation som lagts fram av US Surgeon General, Big Tech-företag (Facebook, Twitter, Youtube, etc.) Med andra ord, myndigheter, företag inom den privata sektorn talar om för dem vad de ska göra — särskilt när det gäller vad de refererar till som "falsk information", som definieras som "falsk, felaktig eller vilseledande information enligt bästa tillgängliga bevis."

Om du missade det, censurerar och stänger Big Tech (FLASHBACK) redan konton som inte håller med vad regeringen marknadsför, vilket inkluderar deras egna infektionsbehandlingar och injektioner som de av misstag kallar "vacciner". Vår regering gör sig skyldig till "desinformation" men kom undan med det eftersom de hade makten. De ljög om isolering av covid, maskers effektivitet, testning, riktiga antal fall av covid, billiga, effektiva behandlingar, verklig dödsorsak och effektiviteten och säkerheten för covid-injektionen som de hade hälften av. på patent. De har haft SarsCov-patent för spikproteininjektion sedan början av 2000-talet, skapat datorgenererade genomsekvenser som påstås vara coronavirus, patenterat dessa konstgjorda sekvenser, patenterat "vacciner" gjorda av syntetiska labbtillverkade proteiner. Behandla det falska, patenterade coronaviruset som upptäckts av det patenterade testet och sedan används för att upptäcka det fiktiva viruset. Den amerikanska generalen sa: "Desinformation om hälsa är ett omedelbart hot mot folkhälsan. Det kan orsaka förvirring, så misstro och undergräva folkhälsoinsatser, inklusive vårt pågående arbete för att få slut på covid-19-pandemin", sa de som upprepade gånger sår desinformation och driver sin egen genom livräddande behandling från sjuka människor, lukrativa behandlingar och injektioner .

INTRESSANT NOG, DE SOM INTE SÅR 'FEL INFORMATION' KALLAR DE 'SUPER-DIFFUSERS'." DETTA ÄR INTE AV OLYCKA. HÖGDRAGNA HAR ALLTID ANVÄNT NAME CALLS I SIN ARSENAL. POWER DISORDER; Han säger att det bästa sättet att bekämpa det är att "Take the FACTs Word". Problemet med det är förstås att vetenskap aldrig löses och öppen diskussion är nödvändig eftersom en persons fakta är en annans "falska kunskap". Detta var ganska uppenbart i förhållande till Lyme/MSIDS och är nu tydligt Det ses med covid. såväl som med vacciner. Vad som inte diskuteras i åtagandet är det faktum att våra egna statliga folkhälso-"tjänstemän" som ska skydda folkhälsan har allvarliga intressekonflikter. kallade "affirmanter" har visat sig ha allvarliga intressekonflikter. Denna Facebook-"affirmator" arbetade för Wuhan Lab Google finansierade Wuhan Lab Även vetenskapliga tidskrifter visar intresse .
 
Börjar ställa första frågan i min egna tråd.

Varför omtalas Bill Gates och förknippas ihop med Covid? Alla har sin rätt att säga sitt om vad som helst men varför sticker Bill Gates just ut så mycket? Varför inte Elon Musk, Jeff Bezoz eller Mike Tyson?
Bill Gates uttalar sig mer om Covid en någon forskare som jobbar inom pandemi eller virus.

Varför har så mycket medier tystat så många? Tro eller ej men jag har med mina enga ögon sett hur trådar kastas, låses på Flashback, deras metod är desamma alltid. Trams tråd, har för dålig kvalite, nä det har passar inte in här, det finns redan en tråd fast det inte gör. Det här har diskuterats tidigare så kastas, låses trådar på Flashback som blåljuger om yttrandefrihet. Jag har sett flera trådar som ifrågasatt just den biten på Flashback även dem trådarna kastas för att inte andra skall få se om att censuren på Flashback finns och existerar.

Läser ni hela tråden kommer ni förstå hur mycket stater, annonsörer kan påverka forum, sidor som är beroende av pengar. Hade inte det varit Frioardet skulle jag aldrig tänkt eller förstått det men Flashback är tvungna att slicka röven på Google och alla Big Tech.

Vad tycker ni om påståendet i min tråd, jag fick dela upp det för Friaordet har max antal tecken.
 
. 2010 publicerade Rockefeller Foundation 'The Scenario for the Future...' där de beskriver en förestående global pandemi som borde resultera i upprätthållandet av auktoritär kontroll över människor, som sedan kommer att intensifieras efter pandemin. De publicerar en handbok med en steg-för-steg-guide om hur man skapar denna kontrollvärld 2020. De säger att med denna toppstyrda kontroll av auktoritära regeringar kan livet inte återgå till det normala förrän världen blir "inlåst".
 
Vill man börja från ruta 1 i ämnet så är det germ theory vs terain theory man ska undersöka. Det är ifrågasatt om virus äns existerar, och med det menas att det man hittar i folk som man kallar virus inte fungerar på det sätt man påstår, man menar att det är något som finns i oss hela tiden och agerar som kroppens sopgubbar snarare än att det är något som smittar oss utifrån.


Jag bjuder på en länk som en början på ämnet för den som är intresserad.

 
Covid-19 var förevändningen för att införa det nya ekonomiska systemet, CBDC, man skulle skylla den ekonomiska kollapsen på det sen skulle man stå där redo med den nya lösningen för att det skulle verka trovärdigt. Men det var något som gick fel. Nu fortsätter det i Ukraina istället.
Och det kriget är inte heller vad man tror, det handlar om något annat.
 
Corona-viruset är verkligt och är ett förkylningsvirus. Vad som är påhittat är den senaste pandemin. Det blev en pandemi, det stämmer, men definitionen är politiskt bestämd av WHO. WHO påstår att pandemin höll på i två år vilket är ett politiskt påstående. Pandemin höll på i ungefär ett år. Sedan påstods det att pandemin fortfarande var kvar. Tyvärr tror jag inte folk vare sig brytt sig eller fattat skillnaden.
 
Topp