Alternativa medier

NINGA

Medlem
Reg
10 Jan 2019
Inlägg
89
Finns en dussintal såna alternativa medier men som ägnar sig åt ful saker. Samnytt har har bluffannonser som dom blåser folk på pengar. En av dom lurade är Kerstin på 74 år som Samnytt lurade på 150 000 kronor.

Fria Tider som ringer upp människor och försöker sälja abbonemang påtvingar pengar för uteblivna inbetalningar.Hur ska få slut på alternativa mediers bluff?
 
Skamnytts ägaren eller Samnytts ägaren Kent Ekeroth vägrar svara på frågor men när Kent svarar på frågor om varför han haft bluffannonser under så många år kommer jag personligen donera pengar till hans hatsajt Skamnytt.

Kent Ekeroth, vd och grundade av Samnytt, har inte velat svara på frågor.


SD-kopplade Samnytt, vars affärsidé annars är att sprida högerextrema konspirationsteorier och rysk propaganda, finansieras alltså av bluffannonser. Vem kunde tro det?”, skriver Johansson på Twitter.

Samma med han Jan Axelsson. Sprida hat, förtal och tjäna massor med miljoner och använda yttrandefrihet som skäl. Att dom här gubbarna inte skäms vad dom är beredda att göra för pengar.
 
Finns det någon nyhetstidning som kan anses vara lite bättre än de andra just nu? Dem stora tidningarna har visat nu väldigt tydligt att de är partiska i och med konflikten startade om mellan Palestina och Israel.
 
Topp