Att stoppa raskriget

turtle

Avstängd
Reg
22 Dec 2018
Inlägg
2,639
Ett raskrig pushas av vissa, främst verkar det vara afrikaner som bär den största ilskan för att få igång raskriget. Dem har fått tron om att vita ska beskyllas för slaveriet och förstörelsen av deras länder.

Sanningen är att det finns en annan grupp som bör bära skulden. Om ni vill stoppa hatet mot vita så behöver ni lära er om vilka som är skyldiga och sedan förmedla det till afrikanerna och blm.


Detta är inget skämt eller överdrift, det finns ett djupt hat mot vita.
 
Flashback tillåter inte en tråd om hur man stoppar raskriget, men det finns flera andra trådar om raskriget med andra frågeställningar, inklusive en om hur man får det att hända fortare. Jag blev nu avstängd utan att ha fått en enda varning bara för jag klagade på att man inte får öppna en tråd som reder ut missförståndet som får oskyldiga människor misshandlade världen över.

Nu vet ni varför det är så mycket "neger" snack på flashback, dem vill spä på hatet mot vita.
 
Att diskutera i denna tråd är ifall det finns fler anledningar till hatet mot vita och vad det kan bero på. Och såklart vad missförståndet är.Och här är några av många exempel på hur alvarligt detta kan va.

https://www.bitchute.com/video/IDuxcXWSHYEW/

https://www.bitchute.com/video/PDlNyUCiaC4W/

https://www.bitchute.com/video/KRYd8weM9Pyz/

https://www.bitchute.com/video/qZt62uENSW3w/

https://www.bitchute.com/video/FR8sP6KqvxzZ/

https://www.bitchute.com/video/yfF60IedqeUt/

https://www.bitchute.com/video/HZ6QqnHTkGlE/

https://www.bitchute.com/video/mZdr68Dnq7tB/

https://www.bitchute.com/video/BHM5zR5ejbdB/

https://www.bitchute.com/video/umppga5dMSSu/
 
Och här här ni ett svenskt fall om ni tror det inte har med er att göra.

https://samnytt.se/video-stort-invandrargang-omringar-och-misshandlar-svenskar/
 
"WE HAVE TO KILL WHITE PEOPLE" - THE WORDS OF A BLACK LIVES MATTER SUPPORTER
https://www.bitchute.com/video/hf45ge9OZ8Jw/


WHITE BOY BEAT UP BECAUSE OF SLAVERY
https://www.bitchute.com/video/XrbreY2Ktemq/


WENT ON SHOOTING SPREE. TOLD POLICE HE JUST WANTED TO KILL SOME WHITE PEOPLE
https://www.bitchute.com/video/1umCJutdQE80/


Cambridge University Promotes Professor Who Proclaimed ''White Lives Don't Matter''
https://m.youtube.com/watch?v=shAFT-9JAs0


A COMPILATION FROM 2017 ABOUT THE OPEN ANTI-WHITE HATRED
https://www.bitchute.com/video/Gvl8CRx7zqh7/
 
Jag vet inte vad jag ska säga förutom att du verkar vara besatt av svarta.
 
chili sa:
Jag vet inte vad jag ska säga förutom att du verkar vara besatt av svarta.

Tyvärr är det tvärtom. Många svarta beskyller vita för slaveriet och förstörelsen av deras land, det finns tydliga tecken på detta, dem har blivit hjärntvättade till rasism mot vita. Det är vad det är, undersök saken du.

Tror du allt som händer iom blm och liknande är nått naturligt? Dem förstör vår historia och attackerar vita bara för att dem är vita.

Du har nog bara inte varit så uppmärksam på vad som faktiskt händer i världen just nu. Först har dessa människor hjärntvättats till att hata vita, kolla hur vita behandlas i Afrika. Sedan har invandringen hit påtvingats. Samma tankar som afrikanerna har i Afrika om vita finns här med.

Undersök saken istället för att döma mig.
 
chili sa:
Jag vet inte vad jag ska säga förutom att du verkar vara besatt av svarta.

Kolla upp hur vita behandlas i Afrika, och säg igen vem som är besatt av vad.

Kolla upp vad blm sysslar med i europa pga nått som hände i Amerika. Påstått. Varför skulle dem attackera svensk polis, vilja riva svenska statyer, och vandalisera svenska saker, för nått som hänt i Amerika? Det blm sysslar med är så uppenbart något helt annat än vad som påstås.

Du har uppenbarligen missat än hel del av vad som pågår just nu i världen. Du ser inte vad som pågår om msm är din källa till information.
 
turtle sa:
"WE HAVE TO KILL WHITE PEOPLE" - THE WORDS OF A BLACK LIVES MATTER SUPPORTER
https://www.bitchute.com/video/hf45ge9OZ8Jw/

klicka på den och säg igen att jag är den som är besatt. Det pågår mycket våld mot vita just nu och msm vill inte rapportera på det.Skynews australia har rapporterat på det för er som kräver nyhetsstationer för era nyheter.

VIOLENCE BY ETHNIC GANGS BEING UNREPORTED
https://www.bitchute.com/video/pFYGe6BLUFAB/
Det som pågår som ni missar är detta. Ett raskrig pushas av några. En av sidorna blir matade med hatfylld propaganda om sin motståndare, medans den andra sidan får information om saken gömd.
Tänk er två fotbolls lag där ett lag lär sig att vinna är allt och deras motståndare är jordens avskum, medans det andra laget blir lärda att det är bara en vänskaps match och det gör inget om ni förlorar, ni kanske till och med förtjänar att förlora.

Tecken på rasism mot vita finns det fullt av, samtidigt babblar folk om att man inte kan va rasist mot vita, det är bara vita som kan va rasister.

För helvete sök iaf lite utanför era msm bubbla av nonsens. Jag har laggt upp flera klipp på uppenbart rasistiskt våld där hela grupper gängstampar folk, det handlar inte om enskilda personer som är våldsamma, utan en gruppmentalitet.


Har du sätt våldet mot vita som va i England under blm? Eller har media sagt dig att det va Fred fullt?
 
chili sa:
Jag vet inte vad jag ska säga förutom att du verkar vara besatt av svarta.

Svarta vill att vita ska gå ner på knä och be om ursäkt för att dem är vita och kyssa deras fötter chili, och du menar att det är jag som är besatt för att jag vill visa er detta?
https://www.bitchute.com/video/KWkmHqwSxwCH/


Blunda för problemet då. Det jag laggt fram är bara droppar från ett hav. BLM är ingen naturlig rörelse och handlar inte om vad dem påstår. Detta är uppenbart. Det finns uppenbart mer rasist relaterat våld mot vita än mot dem, ändå är det dem som demonstrerar mot påståd rasism, för en händelse i Amerika som inte ens har tecken på nån rasism.


Blm spred sig likt corona över världen, tror du verkligen det va naturligt chili?
 
Någon flög en banner med "white lives mater" han fick sparken, till och med hans flickvän fick sparken, det kallades provocerande.

En professor twittrade "white lives dont mater" och blev befodrad.

Blm har öppnat upp för detta, alla har blivit besatta av hudfärg. Jag är inte besatt för att jag delar det som är på tapeten. Gå tillbaka under din sten och låt dem radera ditt lands historia, vänta på att media ska säga vad du ska se.


Lägger in den här med då.
Compilation av staty raderande.
https://www.bitchute.com/video/XmeP1btFCGxb/
 
chili sa:
Jag vet inte vad jag ska säga förutom att du verkar vara besatt av svarta.

Hur kan du se en ung man helt oprovocerat "sucker punch" en ca 80 årig tant utan att vilja göra nått åt det chili? Jag öppnade tråden för att det finns ett fel i huvudet på dessa människor som borde diskuteras och redas ut. Men du tycker alltså det inte behöver diskuteras trots att det finns mängder med exempel? Vi ska inte prata om oprovocerat våld på äldre och kvinnor bara för det är oftast utfört av svarta? Eller menar du att det finns liknande videos där vita gör samma sak?

Om du är så sympatilös att du kan se en gammal tant oprovocerat bli knockad till marken utan att vilja göra nått åt det, så borde du nog fundera på vad som är fel i ditt huvud istället för mitt, eller hur chili?
 
Testa i google och youtube osv med att skriva white genocide eller south africa white genocide. Det kommer inte ens upp som sök förslag. White genocide är ett censurerat ämne. Man får som vanligt om viktiga och intresanta ämnen bara massa kontrollerade debunks. Att bara skriva genocide ger resultat, men skriver man white före så ger det inga resultat i förslag listan.


Bönderna i syd Afrika ber om hjälp medans afrikanerna skriker i kör "shoot to kill the farmer"
https://153news.net/watch_video.php?v=5X8UHXB78A9D

Ingen kommer hjälpa dem.


Sök på youtube south africa white genocide, så fort du börjar skriva ordet genocide försvinner alla resultat. Men skriv i det och sök ändå så är den första video du möter en debunk video med mängder disslikes.

White genocide pågår men censureras. Det folkutbyte vi ser i Sverige skiljer sig inte från det man skrek "rädda tibet" om förr. Men nu är folk för korkade och bara låter det hända.


All censur ni ser i världen just nu är bara rökridåer för att dölja den riktiga censuren. Censuren på viktiga ämnen skulle bli för uppenbar om man bara censurerade just det, därför censureras det hej vilt så man inte ska se vad som faktiskt censureras.
 
Här har ni en dokumentär om vitas historia i Afrika, från då till nu.

BETWEEN HEAVEN AND HELL - THE TRUE HISTORY OF SOUTH AFRICA
https://www.bitchute.com/video/3zXeW31R6GVr/
 
turtle sa:
Här har ni en dokumentär om vitas historia i Afrika, från då till nu.

BETWEEN HEAVEN AND HELL - THE TRUE HISTORY OF SOUTH AFRICA
https://www.bitchute.com/video/3zXeW31R6GVr/

Du har det ingen kunskap alls. Du ser på några videon och tror på allt.

Vitas liv i Sydafrika och hur det behandlas av svarta?

Vem fängslade Mandela i 30 år? Vet du vad Apartheid är för något? Vet du hur vita överhuvudtaget betedde sig mot svarta?
En vanlig dag för svarta på 90 talet i Sydafrika https://youtu.be/PsLxVNrL2l4

Du är inte frisk och beskyller svarta utan att ha kunskap om något överhuvudtaget alls.

Ett tips, sluta titta på skräp videon du hela tiden länkar till och börja använda Google lite bättre så kommer du själv inse hur fel du har haft.
 
För att titta på videon jag länkat i inlägget över måste man verifiera åldern, Youtube vill det men på länken här behöver man inte det och kan se direkt.

https://observers.france24.com/en/20161202-video-showing-police-making-dogs-attack-migrants-not-spain
 
Ak47 sa:
och börja använda Google lite bättre så kommer du själv inse hur fel du har haft.

:lol:

Google kontrollerar inte sökningar va.

Säg vad som va fel i videon istället om du nu vet så mycket. Som sagt ämnet censureras och sökresultaten kontrolleras, så att säga googla är löjligt värre.
 
Ak47 sa:
För att titta på videon jag länkat i inlägget över måste man verifiera åldern, Youtube vill det men på länken här behöver man inte det och kan se direkt.

https://observers.france24.com/en/20161202-video-showing-police-making-dogs-attack-migrants-not-spain

Ändrar den historian alla historier om motsatsen?
 
turtle sa:
:lol:

Google kontrollerar inte sökningar va.

Säg vad som va fel i videon istället om du nu vet så mycket. Som sagt ämnet censureras och sökresultaten kontrolleras, så att säga googla är löjligt värre.

Det gör de men vad exakt är censurerat? Jag tänkte titta på den videon men när jag såg att den är över en timme lång sket jag i det. Om jag skulle se på alla videon du länkar skulle det gå åt ca 52 timmar av min tid. Något jag inte kommer lägga ner tid på.
 
turtle sa:
Ändrar den historian alla historier om motsatsen?

Det ändrar inte sanningen om att den vita rasen är ondskefull. Du är inne på extas och tror att även svarta var dem som startade två världskrig.

Du har rätt i folkmord på vita. Du har första och andra världskriget när vita mördade varandra. Ingen nekar det. Det gäller att kunna söka rätt.
 
Topp