Attentat i Nashville

Clodius

Medlem
Reg
15 Dec 2020
Inlägg
97
Bilbomb tidigt på morgonen i Nashville, Tennessee, USA.
https://www.flashback.org/leave.php?u=https%3A%2F%2Flocal12.com%2Fnews%2Flocal%2Fseveral-downtown-streets-closed-as-police-investigate-suspicious-rv-cincinnati

Märkliga detaljer som ett varningsmeddelande som räknade ner och uppmanade tillevakuering. I dagsläget tre relativt lndrigt skadade, och eventuellt en död. Däremot rätt omfattande materiella skador. Var nog en rätt kraftig bomb.

Vad kan det ligga för motiv bakom? Jag tycker det känns udda, och stämmer inte med "vanlig" höger -eller vänsterterrorism, eller islamism. Telekommunikationsbolaget AT&T hade ett konto (?) där. Frustrerad fd anställd? Teknikfientlig "ekofascist"?? Mentalsjuk galning med tvångsföreställningar???
 
Det kommer väl att visa sig med tiden mer om motiven, ety gärningsmannen är känd. Ensamstående man i sextioårsåldern, med god ekonomi vad det verkar. Jag skulle tippa att han hade mer eller mindre vanföreställningar och trodde på diverse konspirationsteorier om 5G. Så, ja - det är förmodligen en typ at terror, som möjligen kan gå in underrubriken ekofascistisk terror, En form som faktiskt inte är helt ovanlig, som det pratas för lite om.
 
Topp