Jag lever med någon annans hjärta

Nej det gör det inte om man efterfrågar empiri.

Trådar finns, jag väntar på empiriska bevis, varsågod att dela med dig.

Dina provokationer är barnsliga och patetiska. Väx upp.
 
Jag har varit borta från forumet många månader med andlefdning. Jag gick igenom en stor operation, med stor risk för dö. Jag stog i kö för hjärta. Min tur kom och operationen och allt gick bra, jag har gått ner i varv och måste se över min levnadstandard nu hela livet. Hjärtbytet var inte stor sak.

Efter operationen och några dagar senare kom familjen som jag fick hjärtat från deras son till mig och fråga mig en sak som satte ett djupt ärr i min själv. Dom fråga mig om dom kunde ha kontakt med mig tills den dagen dom dör. Jag sa visst det är det minsta jag kan göra för er, dom gav mig ett nytt liv. Dom blev så tacksam och sa till mig, min son lever med dig och tack ska ni ha sa dom. Vi har kontakt mycket, kanske mer en jag har med mina föräldrar.

Jag har lärt mig två saker, inte hata för den du hatar kan rädda ditt liv. Två, livet är för kort och det kan hända vad som helst när som helst.
Peace mina systrar och bröder.

Om du inte trollar är det här ett av de bästa jag läst på Friaordet.
 
Aldrig tänkt på det här men det är sant. Det finns människor som lever med någon annans lever, njure eller hjärta.
 
Det är väl jättebra hörni, alla ni som lever pga organdonationer. Omfamna livet ni har kvar nu! Apropå det har även jag uppgett i donationsregistret att man kan "plocka från mig" i händelse att jag dör. Tror dock jag betackade mig för att mina organ skulle få användas i forskning men man kan ju ändra sig över tid.
 
Topp