Kina och lilla Taiwan med hjälp av Usa utmanar Kina

Dagliga-Dan

Medlem
Reg
14 Mars 2021
Inlägg
144
I några år han nu Taiwan höjt sitt huvud mot Kina försöker utmana ett land med 1,5 miljardet människor och världens kanske nu rikaste land. Taiwan visar sin tuffhet för att krigslandet Usa har antagligen gett Taiwan löften om att backa upp landet om ett krig bryter ut mellan dom två. Kina är smarta, dom började med att säga vi kommer börja med militärövning och så slog dom ring runt hela ön Taiwan. Usa skickar en av sin flotta till Filipinska gränsen. Japan säger att om Kina börja kriga mot Taiwan kommer Japan ge allt stöd Taiwan behöver och Kina svarar på det. Kinesiska diplomaten som är på Japan säger, Japanska folket kommer släpas till helvetet om dom ens tänker på det.

Jag är inte någon krigsmänniska, kan inte så mycket om krig eller krigsföring men en sak kan jag se. Kina skulle sopa Japan under mattan på någon dag. Usa kommer aldrig försöka sig på något och inte när det spelar på Kinas hemmaplan.
 
Hoppas att USA sätts på plats en gång för alla, dom har redan visat vilken fantastisk krigsmakt dom är... först i Vietnamn senast i Afghanistan, bortskämda collegepojkar som tar värvning i en av världens sämsta krigsorganisationer. Hoppas verkligen att dom lämnar NATO, vilket skulle betyda det totala sammanbrottet för NATO...
 
Topp