Gnomeish
Medlem
- Reg
- 25 Mars 2020
- Inlägg
- 294
Hej vänner.
Ja som titeln säger så är det återigen dags att öppna en burk till helgen. (Jag brukar öppna dem under vattnet i en hink för att undvika att spadet sprutar på väggar och möbler)
Jag kan inte tänka mig att jag skulle vara den enda här på Friaordet som älskar denna delikatess.
Brukar äta min surströmming med mandelpotatis, hackad rödlök och tunnbröd med Västerbottenost.
Min favorit är Röda Ulven men funderar på att prova Mannerströms i år. Någon som provat den?
Hur äter ni eran surströmming?
MVH/Gnomeish.
Ja som titeln säger så är det återigen dags att öppna en burk till helgen. (Jag brukar öppna dem under vattnet i en hink för att undvika att spadet sprutar på väggar och möbler)
Jag kan inte tänka mig att jag skulle vara den enda här på Friaordet som älskar denna delikatess.
Brukar äta min surströmming med mandelpotatis, hackad rödlök och tunnbröd med Västerbottenost.
Min favorit är Röda Ulven men funderar på att prova Mannerströms i år. Någon som provat den?
Hur äter ni eran surströmming?
MVH/Gnomeish.