Möjlighet att uppdatera TS

turtle

Medlem
Reg
22 Dec 2018
Inlägg
2,635
Jag tänker att ibland blir trådar för långa för att man ska orka läsa, eller som med ihopslagna trådar. Och ju mer som skrivs ju mer information kommer fram.

Så kanske en lösning på detta vore att man kunde uppdatera TS. Bäst kanske vore om TS blev en dubbel post och att en av de posterna blir möjlig att redigera för alla medlemmar, då kan man bara uppdatera TS när ny info kommer in i tråden, så att allt viktigt alltid finns i TS.

Möjligt?
 
Jag vet inte exakt hur det ska gå till eftersom jag inte vet vad för möjligheter du har, men typ, att varje gång man startar en ny tråd så blir ju TS det första inlägget, jag tänker om det kan då finnas ett tomt inlägg över TS som alla sedan kan redigera, för att ta den bästa informationen från trådens diskussion och alltid ha den i TS. Som ett lite Wikipedia inlägg kan man säga.

Eftersom ibland blir det långa och tråkiga diskussioner som man inte vill läsa, då vore det bra om man kunde få allt det viktiga redan i TS. Och ett special inlägg som alla kan redigera borde väl kanske funka då?

Inte så viktigt just nu när inte så många skriver och det inte finns så många långa trådar, men jag tror nått liknande vore bra i framtiden.

Alltså ett slags tomt inlägg i TS som alla medlemmar kan lägga till information i, så att allt viktigt som kommer fram i trådens diskussion alltid går att hitta redan i TS, för dem som inte vill läsa hela diskussionen utan bara vill ha det viktigaste från trådens fråga.
 
turtle sa:
En spoiler funktion hade varit bra att ha ibland.

Håller med dig där! Det första du föreslår skulle inte funka. Jag skriver något, du kommer och redigerar det, du skriver något så kommer nästa att redigera det.
 
Slaktaren sa:
Håller med dig där! Det första du föreslår skulle inte funka. Jag skriver något, du kommer och redigerar det, du skriver något så kommer nästa att redigera det.

Ja ok, möjligt, men att separera diskussionen från informationen på något sätt vore iaf bra, diskussionen är för dem som vill prata och information för dem som läser, ibland vill man inte läsa hela diskussionerna för att få se vad poängen är.

Kanske admin kan fixa så att man lätt kan se de mest upp tummade inläggen i trådarna eller liknande?
 
Topp