Ny pandemi lag på söndag?

turtle

Avstängd
Reg
22 Dec 2018
Inlägg
2,639
Verksamheter kan tvingas stänga och privatpersoner bötfällas. Det är några av konsekvenserna av den pandemilag som i dag ska klubbas i riksdagen. Om den godkänns börjar den gälla redan på söndag.

Först ut handlar det om det här med köpcentrum, handelsplatser, sportcenter, gym och privat uthyrning av lokaler för fester. Det är det vi ser framför oss, säger Hallengren.

Pandemilagen innebär även att privatpersoner kan bötfällas om de bryter mot de bestämmelser som satts upp, till exempel brott mot antalet personer som får samlas.

anthony Fauci erkänner.
https://m.youtube.com/watch?v=vrAvjU2LBkg

"In all the history of respiratory-borne viruses of any type, asymptomatic transmission has NEVER been the driver of outbreaks."

"The driver of outbreaks is ALWAYS a symptomatic person." - Dr. Anthony Fauci, U.S. director of National Institute of Allergies and Infectious Disease.


Så historiskt bevisat att detta med asymptomatiska "faran" inte finns, det borde väl alla "experter" haft koll på redan från början om dom nu är experter som påstås?
WHO erkänner.

WORLD HEALTH ORGANIZATION (WHO) SAYS, ASYMPTOMATIC PEOPLE DON’T SPREAD DISEASE
https://www.bitchute.com/video/y6OSNymctYHq/

"Rare that a asymptomatic person transfers onward to a secondery individual"Så det finns inget logiskt i social distansering, ansiktsmasker eller stängda affärer, restauranger, pubar, gym, osv.

WORLD HEALTH ORGANIZATION TELLS LEADERS TO END THE LOCKDOWNS
https://www.bitchute.com/video/s35BUJAJIkab/

"Lockdowns have one consequence that you must never ever belittle, and that is making poor people an awful lot poorer."


Skadan med restriktioner kommer uppenbarligen bli större än utan, det kan ingen missa.Vad är syftet med restriktioner om asymptomatiska personer inte är smittsama? Vad tycker ni om den nya lagen? Varför tror ni man vill ha den?
 
2009 ändrade WHO definitionen på pandemi, det som händer idag skulle inte kunna klassas som en pandemi innan definitionen ändrades och med den nya definitionen skulle lika gärna den årliga säsongsinfluensan kunna klassas som en pandemi.


Den nya pandemilagen utgår uppenbarligen från den nya definitionen av pandemi.


Hoppas ni förstår vad det betyder? Säsongsinfluensan kommer alltid finnas, alltså kan lagen alltid användas.

Grattis.
 
Dina alla ämnen är så illa. Kan du för en gångs skull starta en tråd utan att ta in tusen citat från olika källor?

ställ din fråga, ta med högst tre citat. Utnyttja spoiler är du snäll!
 
Dina alla ämnen är så illa. Kan du för en gångs skull starta en tråd utan att ta in tusen citat från olika källor?

ställ din fråga, ta med högst tre citat. Utnyttja spoiler är du snäll!
Jag förstår din poäng, men uppenbarligen finns det mycket information som vissa behöver ta del av för att vi ska kunna få ett slut på den här skiten. Hela världen håller på att förlora sin frihet över uppenbar fiffel statistik och falska testresultat, men allt du bryr dig om är hur fint det ser ut? Informationen behöver ses av folk som inte fattar problemet, men du kanske är en av dom som inte fattar även fast du ser? Säg vad du tycker om det tråden handlar om med om du nu tar dig tid att skriva.

Och nej, inte alla mina ämnen.

I den här behöver du inte gnälla om spoiler, nu är du överkänslig.
 
Senast ändrad:
Topp