På spåret

Tramssexuell

Medlem
Reg
27 Dec 2018
Inlägg
109
Det senaste avsnittet var lite av ett lågvattenmärke.

Tanken med två tävlande i varje lag (och två programledare) är att man ska se hur bra de två samarbetar och kompletterar varandra, t.ex. Jesper Rönndahl och Elisabeth Höglund, Filip och Fredrik eller någon av de gifta paren.

En person som styr på ett sätt och en annan som styr på det andra, i harmoni.

Det tror jag att någon på redaktionen fick för sig att utnyttja för att ta PK-poäng, och parade ihop två intellektuella/konservativa/"töntiga" Gunnar med varsin invandrare som ska spela rollen som frigjord.

Man har misslyckats med det tidigare med bl.a. Göran Greider och Zinat Pirzadeh, som i princip hade noll förståelse för varandras personlighet, och då undrar jag om programmet är till för att se när de kämpar för att hitta något gemensamt och respekt för varandra.

Eller är det en frågesport? Om man faktiskt vill ha två tävlande som har olika åsikter, uppmuntrar man väl olikheterna och klagar inte?
 
Vilken konstig stämning det var i finalen? Så pass mycket att de vanligtvis lugna programledarna blev lite stressade; de kanske ville att programmet skulle ta slut. Undrar om det hade hänt något som man inte fick se, eller om det var Parisas beteende de var obekväma med.
 
Topp