Pandoraläcka- 200 svenskar med i listan

Dom som avslöjats så här långt är housebandet Swedish House Mafia. Troligen kommer det komma fler namn senare.

Det jag är mest intresserad av är om hatforumet finns med i den läckan?

Hatforumets ägare Jan Axelsson körde lögnen om att "yttrandefriheten" var begränsad i Sverige och flyttade ägarskapet till UK https://find-and-update.company-information.service.gov.uk/company/04724650/officers

Men Janne sökte lite bättre för att tvätta sina pengar han har tjänat på hat, att undgå skatt "flyttade" han nu igen sitt hatforum, till USA. Men det var inte så, utan det var för att kunna just öppna ett konto i ett skatteparadis land som Belize, https://opencorporates.com/companies/bz/RA000693_84778 men år 2019 inaktiverades detta konto, varför? Det är året runt när det började gå riktigt ut för hatforumet flashback.

Dom som fått deltaga i utredningen av Pandora-läckan är SVT:s Uppdrag Granskning. Vidare skriver UG: Enligt Uppdrag gransknings kartläggning kan svenskarna kopplas till ett hundratal olika bolag – de flesta i välkända skatteparadis. Majoriteten av bolagen är registrerade på Brittiska Jungfruöarna, följt av Seychellerna och Belize.
De flesta av svenskarna i läckan är personer som inte är kända för den breda allmänheten.

Om vi skulle ställa frågorna på hatforumet flashback (vilket inte går då han kommer radera och banna medlemmar) skulle jag vilja ha svar från Janne. Vad har ditt hatforum flashback för koppling till Belize? Som ni ser stödjer jag allt det jag säger med fakta och länkar.
 
Topp