Tråden om censurerande nättidningen Samnytt

Dagliga-Dan

Medlem
Reg
14 Mars 2021
Inlägg
144
Vi är alla väl bekanta med att Kent Ekereoth som äger censurtidningen Samnytt är besatt av muslimer och araber har ett starkt hat mot dom. Vad Kent påstår på sin skittidning är "ocensurerade nyheter" gäller bara muslimer och araber, framförallt invandrare. Vad vi bör känna till om den lilla dvärgen Ekeroth är att han är själv en kriminell invandrare som har stökikg bakgrund och en kriminell morsa.

Kent vägrar dom som jobbar på tidningen Samnytt att inte skriva något negativt om Israel och judar. Du kan inte hitta en enda artikel som tar upp Israels och judarnas fel.

Den svenska oligarkfamiljen Wallenberg har genom sitt ägarskap i vapentillverkaren Saab AB tjänat grova pengar på kriget i Ukraina. Och betydligt mer finns att håva in på Nato-medlemskapet och det planerade storkriget mot Ryssland.

Flera judiska studenter har gripits efter våldsamheter i en synagoga i New York. Oroligheterna bröt ut efter att ett byggföretag stoppats från att fylla igen en hemlig tunnel som grävts under synagogan.

Den fjärde, och vad som väntas bli den sista, omgången dokument i utredningen om sexbrottslingen Jeffrey Epstein och hans livskamrat Ghislaine Maxwell har offentliggjorts, rapporterar flera brittiska medier. Enligt The Independent förekommer där namn på flera inflytelserika personer.

Kan ni lista ut vad allt det här har för likheter med Kent Ekeroth?

Vad kul det skulle vara om det läckte vilka idioterna är som donerar till Kents skittiding.
 
Senast ändrad:
Wiki säger att han är jude. "Han har judisk bakgrund, från sin mor". Så det förklarar väl saken. Och så kan du ju radera det där om "goj" om du hinner.
 
Wiki säger att han är jude. "Han har judisk bakgrund, från sin mor". Så det förklarar väl saken. Och så kan du ju radera det där om "goj" om du hinner.
Tack för att din uppmärksamhet. Trodde goj sades till såna som han. Till såna som härstammar från terrorstaten Israel.

Men när jag tittar på vad goj betyder kommer detta upp;

Goj eller goy är ett ord för icke-judisk person som främst används judar emellan

Läs ordentligt här ni alla, judarna får säga vad dom vill exakt om alla andra. Att till och med ett eget ord för icke-judar men om vi säger något till juden blir vi per automatik antisemit.
 
Mer info och skvaller om juden Kent Ekeroth som driver hatsidan Samnytt.se

Inflytelserik jude lämnar alla uppdrag inom SD​

Den brottsmisstänkte och judiske riksdagsledamoten Kent Ekeroths bror Ted Ekeroth förlorade under lördagen en omröstning om ordförandeposten för Sverigedemokraternas lokalavdelning i Lund.

Juden Kent Ekeroth är farligare en 1000 ISIS!
 
Den här galten Mats Dagerlind med Kent Ekroth är svurna vänner som föra svenska folket bakom Israels linje.

 
Jag tittade på Samnytt för att se om det finns något om att ISrael har ställts in för rätta för medvetet begå folkmord på palestinier och kan inte hitta något alls om det. Inget alls överhuvudtaget om Israel eller judar. Konstigt men sant och det står "ocensurerade nyheter". Mycket konstigt när en pojke med judisk bakgrund mörkar allt som Israel och judar gör.
 
Samnytts ansvarige utgivare Mats Dagerlind döms till fängelse till en månads fängelse och skadestånd på 20 000 kronor för yttrandefrihetsbrott och förtal. Att ha utgivningsbevis och tro att man kan komma undan förtal kanske gick förr i tiden men Sverige går in i en nya era.

Vad säger ni, var det rätt att döma Dagerlind till fängelse och skadestånd?
 
Topp