Tråden om Saudiarabien-landet som styrs av släkten Saud

Ak47

Medlem
Reg
19 Dec 2018
Inlägg
1,293
Finns gott om historia om landet Saudiarabien men inget jag orkar skriva just nu. Om det finns någon annan får den göra det. Jag går direkt in på saken jag vill skriva om.

Enligt "anonyma" källor överväger Saudiarabien kinesiska valutan yuan istället för dollarna. Vem eller vilka som är den anonyma källan väntar på. För det första är det något jag önskar att Saudiarabien gör. Men det kommer aldrig hända. Varför det inte kommer hända är att Saudiarabien har över en biljon dollar i amerikanska banker. Det är som att skjuta sig i foten.

Hoppas får vi alltid, vad kan det leda till eller hur stor förlust blir det för USA om Saudiarabien använder yuan istället för dollar?
 
K.S.A är muslimers hem broder. Försök med något mot K.S.A och världen går tillbaka till stenåldern.
 
Fyra saudiska soldater har dödats av houiter. Nu har Saudiarabien höjt beredskapen till högsta nivå.

Om vi klarar året ut innan något stort…
 
Jag skulle tänka mig allt det omöjliga men aldrig någonsin tänka mig att landet Saudiarabien skulle tillåta alkohol i sitt strikta land.
Kan ni tänka er att Saudiarabien har nu öppnat sitt första butik som säljer alkohol. Och det helt lagligt efter 72 års förbud.
Landet går med myrsteg framåt och Salman har kanske förstått att deras politik inte komma hålla i längden när alla börjar bli medvetna om så mycket och förbjuda saker och ting. Samtidigt så har Saudiarabien ett megaprojekt i sitt enorma öken.

Jag välkomnar det här och den som inte vill dricka behöver inte göra det och den som vill skall inte förbjudas, det är var och upp till en att fatta sånt beslut.

Hejja Saudiarabien nu har ni kommit kapp lite demokratin.
 
Topp