Sälja en bil till Muhammed

Användarvisningsbild
krigsskadad
Medlem
Reaktioner:
Inlägg: 60
Dat: 14 december 2018

#1 Sälja en bil till Muhammed

Oläst inlägg av krigsskadad » 22 nov 2019, 21:59

Lagde ut min Porsche på blocket till salu. Porshcen var lite svårt att sälja för sin höga pris så jag sänkte den med 40 tusen svenska kronor och fick en intressent som ville komma och titta på den. Vi bestämde tid idag klockan 20 och Muhammed kom för att titta på den. Vi möts och hejar på varandra sen tar Muhammed upp sin Röda Marlboro paket, tar ut en cigg till sig och frågar om jag röker men nej säger jag och tackar. Muhammed, broschan varför du säljer den? Nu har jag och Muhammed blivit bröder efter 1 minut. världsrekord på att bli bröder på så kort tid. Jag ljög och sa att jag ska flytta utomlands. Ok jag förstår brorshcan vart du ska flytta? Kanada. Ok, Kanada mycket fint land. Har du varit där frågar jag? Nej men jag sett. Ok, du har inte varit där men sett. Bra.

Efter att Muhammed rökt upp sin cigg frågar han om jag kan öppna motorhuven, jag sträcker mig in i kupen och öppnar huven. Muhammed går till bagageluckan och öppnar. Muhammeds ögon håller på ploppar ut. Han gör värsta gestikuleringarna, går fram och tillbaka. Går mot mig, tittar mig i ansiktet med förvånad uttryck. Du lura mig? så puttar Muhammed mig lite löst. Vad det va fan säger Muhammed. Vadå säger jag? Du sälja mig en bil utan motor din jävla skit? Vadå en bil utan motor, vad pratar du om säger jag? Du ska stryck, kom säger han till mig, titta vad det? Det är bagageutrymmet säger jag. Vadå bagage här säger Muhammed. Ja, Porsche har sitt utrymme framme på sina bilar. Om du vill titta på motorn får du gå bak på bilen och titta. Muhammed blir mer förvånad men går bak och lyfter huven och ser motorn. Tar för sig pannan och torkar sig eller bara gnuggar pannan för att förstå. Muhammed frågar mig varför det är så. Jag vet inte det är så Porsche har bestämt, Ferrari har också så sa jag. Muhammed börjar tappa intresset. Pratar lite för sig själv efter 5 minuter säger Muhammed att det inte blir en affär. Skönt tänkte jag så jag kan åka där ifrån.

Hur kan man inte veta vart motorn sitter på en Porsche?

Har ni haft lika konstiga köpare?
In my mind

Användarvisningsbild
Richard
Medlem
Reaktioner:
Inlägg: 61
Dat: 11 oktober 2019

#2 Sälja en bil till Muhammed

Oläst inlägg av Richard » 30 dec 2019, 20:50

Jag visste inte var motorn sitter på en Porsche, troligen inte Muhammed heller. Men att se att det är tomt där hade väl t.o.m. jag fattat att motorn sitter där bak o inte påstått att man blivit lurad...

Men så är jag ju inget direkt snille på bilar, jag köpte en bil för 130 000 kr, reparerade den för 80 000 kr o sålde den för 6 500 kr... :oops:

Skriv svar

Återgå till "Bilar"