Censur mot platt jord

turtle
Medlem
Inlägg: 273
Reg: 22 dec 2018
 Gillat: 18 gånger
 gillade inlägg: 1 gång
#13

Inlägg av turtle » 26 feb 2019, 19:58

Mongo skrev:
01 feb 2019, 06:39
Hoppas du blir utslängd härifrån också! Varför starta samma tråd med samma ämne?
Hej mongo.

Jag håller med att det kan va en tråd för mycket nu, därför tog jag upp saken med admin först. Anledningen att jag startat en ny är för jag gjorde en dålig TS i den andra, ämnet är stort och missförståt så kräver och förtjänar en förklaring i TS, jag har gjort mitt bästa. Stör det er så är det ok för mig att ni kastar den gammla, så vi får plats med fler rövtorkartrådar. Men det kan inte jag bestämma eftersom fler skrivit i den, t.e.x "superkuken" har ju spenderat mycket tid och energi i den för att övertyga oss att något drar i oss, så ta upp det med dom andra du.


Nu skriver du i en tråd om censur, har du inget att säga om attacken på det vår rätt att tala?Finns det någon annan anledning att du vill se mig utslängd? Eller va det bara för att jag gjort 1 tråd för mycket?

turtle
Medlem
Inlägg: 273
Reg: 22 dec 2018
 Gillat: 18 gånger
 gillade inlägg: 1 gång
#14

Inlägg av turtle » 26 feb 2019, 22:20

Om folk vill tro konspirationer om big foot, aliens eller illuminati så kan vi göra det, och t.o.m se det på tv, som t.ex Joe rogan question everything eller eric och makan fjantarna gjorde ju ett som underhållning på sexan. Men diskuterar man jordensform så ska man censureras. Varför?


Vittnesmål om att youtube fifflar med subs och likes.

YouTube Covertly Censoring Truth Channels.
 https://youtu.be/BZeAMc3AVhc


En ny frågeställning och bevis. Om ämnet nu censureras, varför ser vi fortfarande vissa platt jordare på toppen av resultaten?????? En värdig fråga.
Flat Earth: I Bet You This Video Will Ruffle A Few Feathers...Again!!!
https://youtu.be/mXr1mu4yLns

Skriv svar