Vad är en konspiration

Användarvisningsbild
turtle
Medlem
Reaktioner:
Inlägg: 1531
Dat: 22 december 2018

#1 Vad är en konspiration

Oläst inlägg av turtle » 28 jun 2020, 09:25

Jag är lite tröt på folks medvetna eller omedvetna missförstånd om vad en konspiration är, ni som försöker använda det som nån slags förolämpning förolämpar igentligen er egna intelligens.


"Konspiration (av latinets conspirare: 'andas tillsammans'), komplott eller sammansvärjning, syftar på ett hemligt samarbete mellan en grupp individer med dunkelt, olagligt eller illasinnat syfte."


En konspiration är ett hemligt samarbete mellan 2 eller fler personer. Att folk har konspirerat genom vår historia är bevisat gång på gång, men vissa antyder att konspirationer nu helt plötsligt skulle vara omöjliga, vad beror detta på? Vad gjorde konspirationer till en omöjlighet? Ganska löjligt att förlöjliga nått vi vet alltid funnits.

Även idag ser vi folk dömmas för konspirationer, om en domare dömmer ett par bankrånare eller liknande så utgår han från att brottslingarna har konspirerat, kallar ni domaren "konspirationsteoretiker" och säger att han måste ha fel?


Eller är poängen att bara vanliga och fattiga kan konspirera? Att rika med makt inte kan konspirera?


Ja ni får gärna förklara vad en konspiration är I era ögon, och vad som gör den så skrattretande och omöjlig, ska bli intressant att läsa.
Rätta mig gärna om du tycker dig veta bättre.

https://ifers.123.st/

Återgå till "Konspirationer"